zondag 22 januari 2012

Gewoon doen!

Ik weet me te herinneren dat ik ooit een ontzettende drang had om iets te doen dat ik nooit eerder had gedaan. Toendertijd had ik er totaal geen idee van of het zou lukken. Laat staan hoe! Echter, ik wist niet eens wat precies. Maar het moest uiteindelijk tot iets leiden. Maar dat ik het zou doen stond vast.

Met de tijd deden zich meerdere mogelijkheden voor. Er kwam een groot event voorbij om het initiatief te voeden. En bepaalde personen droegen op een al dan niet positieve of negatieve manier hun aandeel bij. Hoe dan ook, ik bleef vasthouden aan het initiatief. Toen wist ik niet dat al deze ervaringen puur een manier waren om het initiatief meer vorm te geven.

We zijn inmiddels bijna 2 jaar verder. Enkele van de leden binnen het initiatief ken ik al veel langer. De samenstelling is hier en daar verandert. Grote pauzes werden ingelast. Daar bovenop heb ik helaas niet altijd de tijd gehad om het initiatief goed van de grond te krijgen, door werk, studie, etc. Maar het idee is als vanouds. En het gevoel hetzelfde. Echter, ik weet nu precies wat het moet gaan worden. En hoe! Het wordt een initiatief waar een ieder baat bij heeft. Iets wat voor mijn gevoel nog niet gedaan is. Een initiatief dat inspireert. Maar nog meer gebaseerd is op creativiteit. Creativiteit die nodig is in een maatschappij die grilliger doet ogen en misschien ook wordt. Een ieder mag hier aandeel in hebben. Tevens laat ik me niet beperken door welke grens dan ook. En dat is het mooie.

Ik kan niet wachten om weer te beginnen. Nu toch eerst over twee weken mee doen aan een danswedstrijd en gekke bewegingen doen.

Art is love is omnipotent..

Rhythm nation Amsterdam